Julparken

Julparken

Djurpark blir Julpark!

Vintertid byter djurparken skepnad och förvandlas till Julparken. Då kan barnen roa sig med att göra julpyssel i Pysselstugan och naturligtvis också med att träffa tomten i hans egen stuga. Ett gott tips är att ta med önskelistan för han tar emot den personligen. Glöm bara inte att vara ett snällt barn hela året först! Utnyttja gärna möjligheten att i en ljusklädd park promenera runt och titta på djuren i vinterskrud samt att besöka Café Björnberget för att dricka lite glögg eller fika något annat gott. Vi serverar även lunch i vår djurparksrestaurang.

Passa på att prova åka hundspann. Wild Lapland finns på plats på Julparken följande dagar, 30/11, 1/12, 14/12, 21/12. Eventuellt fler tillfällen kan bli aktuella, hör av er till oss för mer information.

Julparken öppen följande dagar under 2020

Datum ej klara...

Hållpunkter

Så här års är ett besök hos djuren verkligen att rekommendera. Nu är de som vackrast i sina skimrande vinterpälsar. Passa på att promenera runt i parken och se när rovdjuren och sälarna matas. Följande tider gäller under Julparkens öppettider.

12.15 samt 15.00 - sälar
14.00 - rovdjur
Följ oss