På svenskaIn english
Lycksele Djurpark

Kallskänka / Köksbiträde

Har du en passion för mat och vill leverera matupplevelser i världsklass? Då kan det spännande jobbet som kallskänka/köksbiträde på Lycksele djurpark vara din utmaning för sommaren 2018

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och är serviceinriktad.

Arbetsuppgifter
Här får du möjlighet till ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Som kallskänka/köksbiträde i Lycksele Djurparks restaurang arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Du bemannar restaurangens kassa samt ansvarar även för beställning av varor.

Tempot i vårt kök kan vara högt beroende på dagens besöksantal i parken. Du trivs att jobba i team och vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig med grundläggande kunskaper inom matlagning. Du är stresstålig, kan planera ditt arbete, arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket. 

Omfattning
180526-180819 eller enligt överenskommelse
Heltid/Deltid, schemalagd arbetstid

Lön
Enligt avtal

Upplysningar
Carina Johansson, 0950 167 11
Irene Sjögren, 0950 167 10
djurparken@lycksele.se

Facklig representant för Kommunal nås via kommunens växel, 0950 166 00

Ansökan
Vi handlägger ansökningarna löpande skicka därför in din ansökan så snart som möjligt,  dock senast 28 februari 2018. Ansökan och CV skickar du med e-post till djurparken@lycksele.se