På svenskaIn english
Lycksele Djurpark

Information med anledning av den rådande situationen med coronaviruset

Påsklovsöppet på Lycksele Djurpark

Lycksele Djurpark kommer att hålla öppen under påsklovet. Vår entré och butik är öppen men inte några andra serviceinrättningar, Lyckolandet är stängt.

Du kan vandra runt hela djurparken och titta på djuren, hela området omfattar cirka 38 hektar. Matning av sälar och rovdjur kommer att arrangeras, vi ber dock våra gäster att vara uppmärksamma på att hålla avstånd till varandra. Om antalet personer som avser att delta vid respektive matning överstiger 50 kommer åtgärder att vidtas för det skall kunna genomföras på ett säkert sätt.

Folkhälsomyndighetens riktlinjer om att hålla avstånd kommer att säkerställas genom bland annat köanvisningar inne i vår butik samt i vår entré, uppdaterade städrutiner samt personal som finns tillgänglig i parken

Vi rekommenderar alla att stanna hemma om man är sjuk, tvätta händerna ofta och noga, undvik att röra ögon, näsa och mun med händerna samt hosta och nys i armvecket.

Vi följer regeringen och myndigheters beslut och rekommendationer. Vi är också beredda på att agera och fatta nya beslut när situationen förändras.